Renault Twingo SCe 70 Authentique (2016)

autoreview

Renault Twingo
Renault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault Twingo

Signalement

UitvoeringTwingo SCe 70 Authentique
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2016
Jaar van aanschaf2016
KM-stand laatst33.000 km
Lezerswaardering: 12%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Teleurstellend

 • 33.000 km

Al na 33.000km heeft de startmotor van de Renault Twingo het begeven. Reactie bij de dealer: Vervelend maar alles kan kapot gaan...…. Maar toch niet bij 33000Km zou je denken. Ondanks dat het probleem al in de garantieperiode (helaas mondeling) gemeld was bij Dealer Zeeuw in Den Haag, was ik na aftrek van een soort "coulance" regeling nog 400 euro kwijt. Voor mijn gevoel ben ik genept en heb ik de volle mep betaald voor deze reparatie (de auto was rond 14.00 uur al klaar dus zo veel uur kan er niet aan gesleuteld zijn). Te meer omdat één van de medewerkers van de Zeeuw aangaf dat het een bestaand probleem zou zijn van de Twingo. Dit was onze 2de Twingo en tevens de laatste!

1,8
 • Betrouwbaarheid
  1
 • Prestaties
  2
 • Comfort
  2
 • Kosten
  2
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

PRIVATE LEASE Renault Twingo

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (9)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens