Renault Twingo SCe 70 Authentique (2014)

autoreview

Renault Twingo
Renault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault Twingo

Signalement

UitvoeringTwingo SCe 70 Authentique
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2014
Jaar van aanschaf2014
KM-stand laatst6.600 km
Lezerswaardering: 51%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Leuke auto, slecht aandrijflijn

 • 6.600 km

In 2014 deze auto gekocht zonder er in te rijden. Wij hebben de basis uitvoering gekocht, de authentique. Deze is standaard voorzien van smallere banden dan de overige uitvoeringen.
De auto was in gebruik bij mijn vrouw. De auto is, door de fabrikant, twee keer in het eerste jaar terug geroepen ivm produktiefouten, waaronder een keer voor de voorste schokbrekers. De bouwkwaliteit liet dus ook te wensen over.
Tijdens de winter van 2014/2015 had het gesneeuwd. Doordat het esp zeer voorzichtig af was gesteld kwam je niet van de plek op het moment dat er ijs/sneeuw lag. Het esp haalde meteen het gas er af op het moment dat de wielen begonnen te slippen, met als gevolg dat je niet weg kwam. Daardoor gedwongen winterbanden moeten kopen.
Het rijden op de snelweg is een ramp! Zodra er een briesje staat krijg je het idee dat het buiten stormt! Het esp gaat meerdere keren aan. De auto geeft absoluut geen veilig gevoel.
Het verbruik is trouwens ook niet beter dan 1:17 geweest.

2,5
 • Betrouwbaarheid
  2
 • Prestaties
  2
 • Comfort
  3
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

PRIVATE LEASE Renault Twingo

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (4)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens