Renault Twingo 1.2 Expression (2003)

autoreview

Renault Twingo
Renault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault TwingoRenault Twingo - interieurRenault Twingo - interieur

Signalement

UitvoeringTwingo 1.2 Expression
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2003
Jaar van aanschaf2008
KM-stand bij aanschaf102.000 km
KM-stand laatst102.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

De prima zuinige en betrouwbare Renault Twingo

 • 102.000 km

Hierbij wil ik mijn verslag doen van onze Renault Twingo Campus 2003.
Allereerst wil ik erop wijzen dat deze auto op super benzine moet rijden zoals ook aan de binnenzijde van de benzineklep staat vermeld.De meeste mensen hoor ik klagen dat de auto niet wil trekken maar dat ligt aan de mensen zelf omdat men vaak normale benzine gaat tanken en daar is deze motor niet voor gemaakt. Ook is de auto vele malen zuiniger als men superbenzine tankt vooral BP is zeer goed. Tevens wordt de motor van binnen gereinigt omdat er stoffen aan toegevoegt zijn om het injectie systeem schoon te houden. Verder is dit een zeer goede auto met veel ruimte en ook kwa onderhoud erg goedkoop mits men op tijd onderhoud pleegt aan de auto. Onze volgende auto wordt weer een Renault Twingo omdat dit merk erg veel doet aan verbeteringen omtrent de uitstoot van co2. Nu rijd deze auto 1 op 17/18 gemiddeld maar de nieuwe types van begin 2010 rijden 1 op 21 gemiddeld.In November 2010 komen er weer vier nieuwe type motoren voor de Twingo die nog zuinger moeten zijn en nog minder uitstoot hebben. Echt een prima auto waar je op kunt vertrouwen.

4,8
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  4
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

PRIVATE LEASE Renault Twingo

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (3)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens