Renault Talisman Estate dCi 130 Initiale Paris (2017)

Renault Talisman Estate
Renault Talisman EstateRenault Talisman EstateRenault Talisman EstateRenault Talisman EstateRenault Talisman EstateRenault Talisman EstateRenault Talisman EstateRenault Talisman EstateRenault Talisman EstateRenault Talisman EstateRenault Talisman EstateRenault Talisman EstateRenault Talisman EstateRenault Talisman EstateRenault Talisman EstateRenault Talisman EstateRenault Talisman EstateRenault Talisman EstateRenault Talisman EstateRenault Talisman EstateRenault Talisman EstateRenault Talisman EstateRenault Talisman EstateRenault Talisman EstateRenault Talisman EstateRenault Talisman EstateRenault Talisman EstateRenault Talisman EstateRenault Talisman EstateRenault Talisman EstateRenault Talisman EstateRenault Talisman EstateRenault TalismanRenault TalismanRenault TalismanRenault TalismanRenault Talisman EstateRenault Talisman EstateRenault Talisman EstateRenault Talisman EstateRenault Talisman Estate

UitvoeringTalisman Estate dCi 130 Initiale Paris
Versnellingen6,
Bouwjaar2017
Jaar van aanschaf2017

Eerste verslag

Ook ik zal eens een kleine review plaatsen.

Dit is mijn eerste volledig zelf uitgezochte en samengestelde auto.
Voorgaande auto's tweedehands of al vooraf samengesteld.

Dusssss hier eens lekker voor gaan zitten.

Nou heel veel te kiezen bleek dus eigenlijk wel over met mijn wensenlijstje. We gaan hier ongeveer 3,5 jaar in rijden, daarom wilde ik per se leer (echt leer). Als je dat wilt zit je automatisch aan de Initale vast.
Daar zit ook al gelijk alles op...
glazen dak heb ik niet genomen ivm reviews die ik gelezen heb over geluid.
Heb wel winterpack genomen omdat ik veel in de Franse Alpen kom.
De adaptieve cruise control ook.

Eerst maar de keuze voor echt leer, ik heb drie kinderen in vrij jonge leeftijd (3,3,5). Vakanties etc moet alles redelijk makkelijk schoon te maken zijn.
Waarom dan echt leer, die heeft de stoelventilatie, geheugenfunctie. En was ik bang voor slijtplekken na verloop van tijd als je toch geen echt leer zou nemen.

Het ophalen, ach ja... even tekenen en hier heeft u uw sleutel.. daar staat hij. Ok, nou ja de prijs is er ook naar. Bij Renault bij ons in de buurt zou ik minimaal 200€ per maand meer betalen. En toch een man dus boekje in de achterbak en zoeken doe ik zelf wel :-).
De eerste rit, van Farmsum (gr) via Harlingen naar regio Rotterdam terug, 330 km om de auto eens te leren kennen.
Ik heb 330 km zitten grijnzen!!! Wat een heerlijke auto!!!

Inmiddels heb ik rond de 1600 km gereden en staat het caravan tijdperk ons te wachten. Ik ben benieuwd hoe de auto met 130 pk 1.6 (je) mijn caravan zal meetrekken. Ik ga als eerste een weekje in Nederland. Mocht het niet bevallen ga ik hem toch laten chippen voor de grote vakantie (wordt vervolgd).

Die 1600 km zijn foutloos verlopen, maar ik blijf het zeggen wat een topauto!!!
De stoelen zijn echt heel goed.
Power kan iets beter maar hij moet nog ingereden worden.
Radio super
Navigatie lekker groot scherm maar had iets makkelijker bedienbaar gemogen.
Een hele mooie verschijning (dat is smaak dus daar kunnen andere een andere mening over hebben).

Ik kom snel terug voor een update ivm caravan