AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Renault Scénic TCe 115 Energy Bose (2014)

Uitvoering | Scénic TCe 115 Energy Bose |
Bouwjaar | 2014 |
Jaar van aanschaf | 2024 |
Van alle markten thuis
De Renault Scenic is vooral een praktische auto die door ons ook als camper wordt gebruikt. De 'ombouw', met eenvoudige middelen, was makkelijk te realiseren en voldoet uitstekend. Met een tweepersoons bed, keukenuitrusting en met een tent als verblijfsruimte is het een prima kampeermiddel, maar ook een comfortabele reiswagen. Voor korte trips blijft de tweede zitrij in de auto, voor langere reizen en meer slaapcomfort blijven de drie uitneembare achterstoelen thuis. Er is dan ook meer bagageruimte onder het bed. Daarnaast blijft de auto ook gewoon handig voor dagelijk gebruik.
PRIVATE LEASE Renault Scénic

Renault Scénic 1.2 TCe Intens / Trekhaak 1850 KG / Navigatie / Head-Up Display / Climate Control / Stoelverwarming /
- 2016
€ 10.935

Renault Scénic 1.2 TCe Bose Trekhaak / Panoramadak / Camera
- 2016
€ 11.900

Renault Scénic Energy TCe 115 Stop & Start Bose / Camera / Trekhaak / Dealer O.H.
- 2015
€ 8.945
Klassiekers
Toen deze Opel Rekord op kenteken ging, stond de Omega al in de showrooms - Liefhebber gezocht
Noord-Holland verhoogt provinciale motorrijtuigenbelasting
De Toyota bZ4X verliest de helft van zijn naam in de VS
Nieuws
Nieuwe Mercedes-Benz CLA Shooting Brake is alleen nog gecamoufleerd waar het telt