Renault Scénic RXE 1.6 16V (2000)
Uitvoering | Scénic RXE 1.6 16V |
Bouwjaar | 2000 |
Jaar van aanschaf | 2000 |
Comfort is een van de betere punten aan deze auto. De stoelen zijn een beetje zacht maar de lendesteun in de bestuurdersstoel maakt veel goed.Elke keer als we met 4 of 5 volwassenen rijden krijg ik vanaf de achterbak de opmerking dat ze zo ’lekker ruim zitten’. Bij volle belading laat de motor zich goed horen maar hij neemt alle hellingen zonder problemen. De kleine en grotere defecten nemen veel rijplezier weg. Ook de afwerking is bepaald minder goed.
De automaat schakelt redelijk ruw, ook de dealer lijkt niet in staat, ook na resetten, hier iets aan te doen. Soms reageert de automaat vreemd door, icm een cruisecontrol, in hoge toeren te gaan rijden.
Het verbruik is redelijk voor een auto van dit formaat, gemiddeld kom ik op 1 op 12.
Water in de bobines
Voorscherm rechts opnieuw bevestigd
Gebroken gaskabel
Motor ruitenwissers na herhaalde klachten vervangen
Ruit van een van de achterdeuren opnieuw gemonteerd
Rubbers in het dak vervangen
Klachten over werking automaat niet verholpen na reset van het systeem.
Bij 40.000 km moesten de voorremmen geheel vervangen worden
Gisteren (8-12-04) weer een nieuwe verrassing. Voor het stoplicht sloeg de motor zonder enige indicatie waarom af. Pas na enige keren starten sloeg de motor weer aan.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee