Renault Scénic 1.6 16V Dynamique Luxe (2004)
| Uitvoering | Scénic 1.6 16V Dynamique Luxe |
| Versnellingen | 4, Automaat |
| Bouwjaar | 2004 |
| Jaar van aanschaf | 2004 |
| KM-stand bij aanschaf | 1 km |
| KM-stand laatst | 0 km |
We hebben deze auto aangeschaft omdat we eerdere zeer positieve ervaringen hadden. Het is ondertussen onze 4e Scénic, de eerste kochten we in 1996, dus al vrij snel na het uitbrengen. Dit was tevens een drijfveer om de auto nu ook weer aan te schaffen.
Onze eerdere ervaringen hebben er dus toe geleid dat we gevallen zijn voor het model, de ruimte, de ’hoge’ instap, het zitcomfort en ook de ruimte voor onze opgroeiende kinderen.
Wij zijn kampeerders met caravan en ook deze auto leent zich weer uitstekend als caravantrekker. We zijn ook nu weer te spreken over de vele opbergmogelijkheden in het interieur. Er is weer meer ruimte dan in het voorgaande model.
De elektronische handrem bevalt uitstekend, vooral de hellingproef is nu een eitje. De opengevallen ruimte wordt door Renault uitstekend ingevuld als opbergruimte.
Er zijn bijna alleen maar positieve berichten over dit model van Renault.
De door autojournalisten omschreven, zompige besturing wordt door ons, doornseegebruikers als zovelen, niet als negatief ervaren.
Geen
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

Opel Zafira - Renault Scénic - Toyota Corolla Verso - Occasion Test

Renault Scénic 1.5 dCi 100pk Privilège Comfort (2005)

Test: Volkswagen Golf Plus - Seat Altea - Renault Scénic

Renault Scénic 1.6 16V Privilège Luxe (2004)