Renault Mégane TCe 180 Dynamique (2009) #2
Uitvoering | Mégane TCe 180 Dynamique |
Bouwjaar | 2009 |
Jaar van aanschaf | 2018 |
wolf in schaapskleren
Ik heb deze megane gekocht omdat het een heerlijke auto is om mee te rijden.
Deze megane is 35mm verlaagd met een setje h&r veren.
Hierdoor ligt de auto net wat strakker op de weg. Hoewel de standaard wegligging ook niet zo verkeerd was.
De standaard koplampen vielen wat tegen kwa lichtopbrengst. Dit is opgelost door projectorlenzen te retrofitten. Heb nu een goede lichtopbrengst en een superstrak lichtbeeld, dus ik verblind ook niemand.
Het verbruik valt op zich wel mee, ik haal gemiddeld 1 op 10 gemiddeld op een tank shell vpower. Ik rij vaak kortere afstanden, en met een zware rechtervoet. Ik heb op vakantie ruim 1 op 13 gehaald op een tank, en dat is inclusief 220 km/u op de autobahn. Dus deze megane kan ook zuinig rijden op lange stukken met constante snelheid.
Het is een sportieve auto, rijdt heerlijk soepel.
Je merkt in de bochten dat het een wat zwaardere grote auto is. Maar dat mag de pret niet drukken, het stuurt verder fantastisch. De motor heeft genoeg pit, en af en toe sleep ik een auto met pech af. Dit doet deze megane zonder moeite, je rijdt zo weg met een auto van 1200 kg op sleeptouw. Alleen nu het wat kouder is, merk je dat je op nat wegdek het vermogen minder goed op de weg kwijt kunt.
PRIVATE LEASE Renault Mégane

Renault Mégane 1.6-16V Tech Line | Automaat | Parkeersensoren | Navigatie | Volledig Dealer Onderhouden | Panoramadak | 12 Maanden BOVAG Garantie
- 2008

Renault Mégane Coupé 2.0 TCe GT 180PK! Xenon! Panoramadak! Leuke/Nette Auto! Airco/Clima! Cruise Control!
- 2011

Renault Mégane 1.4 TCe Parisienne Clima, Navi, CC, PDC, LM, Trekh, nw. APK – Inruil Mogelijk –
- 2011