Renault Mégane TCe 130 Celsium (2010) #2
Bouwjaar | 2010 |
Jaar van aanschaf | 2015 |
Eerste ervaring Renault Megane TCe 130 Celsium
Wat vooraf ging:
Mijn Renault Megane heb ik gekocht zonder er eerst een proefrit in te maken of zelfs maar gezien te hebben. Een proefrit was niet mogelijk omdat de auto bij een andere dealer stond ergens midden in het land en ik de auto bij een dealer in het dorp heb gekocht. Deze dealer heeft de auto dan ook hier laten komen.
Voorafgaand aan de koop heb ik wel uitgebreid reviews gelezen. Ook heb ik het met mijn ouders besproken omdat zij hiervoor ook een Renault Megane uit het zelfde jaar met de zelfde motor hadden. Zelf hebben ze er nooit rare dingen mee gehad en voldeed de auto altijd prima dus heb ik toen besloten om de auto te kopen.
de eerste 1.000 km zitten er inmiddels op en de auto overtreft mijn verwachtingen! De auto rijdt heerlijk en met de 130 TCe motor kun je prima meekomen met het verkeer. De motor is erg stil en hoor je bijna niet. Het enige nadeel is het kleine achterruit wat het soms nog wel eens lastig maakt met parkeren.
Ik hoop nog lang plezier te mogen hebben van deze auto.
PRIVATE LEASE Renault Mégane

Renault Mégane Estate 1.9 dCi Expression
- 2011

Renault Mégane 1.6 Sélection Business I Navigatie I Nette auto I
- 2009

Renault Mégane 1.5 dCi Collection Nederlandse auto 95323 NAP UNIEK laatste beurt gehad bij 90000 riem vv bij 59000km met oa navigatie trekhaak key less pdc cv LED AUTOMAAT
- 2012