Renault Mégane Estate TCe 115 Limited (2019)

Uitvoering | Mégane Estate TCe 115 Limited |
Bouwjaar | 2019 |
Jaar van aanschaf | 2019 |
Wat heeft deze mij verrast
Deze auto als voorloopauto gekregen, ik heb een Kia Ceed sw besteld ivm nieuwe baan had ik nu vrije auto keuze.
Bij mijn vorige werkgever konden we alleen Renault rijden en heb daar 3 megane’s versleten op de laatste werkdag mijn bose eco2 uit 2018 ingeleverd. Deze kwam voorrijden en dacht jammer weer een megane . Maar het zal misschien aan de motor liggen maar deze rijd echt geweldig de bose met multisense heb ik geen moment gemist ,ik heb me alleen maar geërgerd aan het multisense elke keer terugzetten naar de sportstand als je even niet oplet.
Bij wegrijden dan stond die weer in de eco stand echt irritant hier moeten ze echt iets aan doen dus advies kies geen bose maar neem voor het geld dan maar een automaat bv
PRIVATE LEASE Renault Mégane
Triotest ruime stationwagons als occasion: Ford Focus - Renault Mégane - Opel Astra
Uitstoottest voor diesels bij apk: Renault beste jongetje van de klas, deze merken slechtste
Praktijkverbruik Renault Mégane: met name diesels zeer zuinig
Praktijkervaring Renault Mégane: dit vinden eigenaren van hun C-segmenter
Renault Mégane Estate vs. Skoda Octavia Combi - Dubbeltest
Lezersreacties (7) (gesloten)
De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.