Renault Mégane Estate dCi 110 Bose (2016)
Uitvoering | Mégane Estate dCi 110 Bose |
Bouwjaar | 2016 |
Jaar van aanschaf | 2016 |
Vanwege het bereiken van de maximale kilometers van mijn lease auto (180.000) mocht ik een nieuwe speurtocht beginnen naar een nieuwe lease auto.
De auto's die op mijn short list stonden:
- Opel Astra Sports Tourer
- Peugeot 308 SW
- Skoda Octavia Combi
Omdat bij het starten van mijn speurtocht het 2016 model van de Renault Megane Estate nog niet bestelbaar was (in eerste instantie zou die pas in september bestelbaar zijn) viel deze af.
De Skoda en Peugeot vielen bij de eerste testrit direct af, bij de Skoda had ik te weinig ruimte tussen het stuur en mijn benen, de Peugeot vond ik niet geweldig zitten.
Na de proefrit met de Opel had ik in principe een keus gemaakt, totdat.....
Bij het ophalen van mijn Renault voor een onderhoudsbeurt was ik in gesprek geraakt met de verkoper waarbij ik de auto 3 jaar geleden besteld had.
Hij wist mij te vertellen dat de verkoop van de nieuwe Estate naar voren gehaald werd en 2 weken later zou starten, deze informatie deed mijn eerder gemaakte keuze doen twijfelen ;-)
Na het maken van een proefrit met de gewone versie was ik verkocht. Ik moest en zou de Estate bestellen.
Gelukkig was het overtuigen van wagenpark niet moeilijk en na 2 weken wachten kon ik eindelijk de auto bestellen.
Het is de Renault Megane Estate Bose editie geworden met de volgende uitrusting:
Renault Megane Estate Bose
Motor: Energy dCi 110
Kleur: Bleu Cosmos
Wielen: Lichtmetalen wielen 17" 'Celsium'
Extra genomen pakketten / opties:
- Pack Vision Comfort (incl. Head-up display in kleur)
Renault innovation pack:
- Pack Easy Park Assist (incl. achteruitrijcamera)
- Renault R-Link 2 multimedia- en navigatiesysteem met 8,7" portrait touchscreen + Bose® premium audio
Op dit moment is de planning dat ik de auto op 4 november kan komen ophalen bij de dealer.
Zodra ik de auto heb zal ik wat foto's maken en uploaden.