Renault Kadjar Energy TCe 140 Zen (2019) #3
| KM-stand bij aanschaf | 80.000 km |
| KM-stand laatst | 122.000 km |
Erg fijne auto
Goedendag,
Omdat ik zelf altijd veel reviews lees vond ik dat ik dit zelf ook een keer moet doen over mijn auto.
We hebben de auto via marktplaats gekocht met de onderhoudshistorie erbij.
Bewust gekeken naar dit bouwjaar omdat hier de 1.3 motor met 4 cilinders inzit. Dit ivm onze caravan van 1500 kilo.
De vorige versie van de Kadjar heeft een 1.2 motor met minder cilinders. En die is storingsgevoeliger.
Ik heb de auto ook laten chiptunen in Doetinchem en dat is zeer goed bevallen.
De eco stand gebruik ik voor gewonen ritten en dan is de auto ook gewoon zuinig. We rijden afwisselend in de stad en snelweg en het verbruik is 1 op 14. Vind ik keurig voor zo'n auto.
Ik haal de eco stand eraf als ik met de caravan rijd of op de snelweg. Of een keer snel bij het stoplicht weg wil rijden. Wat een genot is dat!
Ook bij hellingen van 8% kom ik met de caravan gewoon met 100km per uur omhooggevallen.
Het enige kleine minpuntje van de automaat is het bokken of sputteren bij stilstand als je weg wilt rijden. Dit schijnt erbij te horen en gebeurt ook niet altijd.
Kortom, de auto bevalt ons erg goed. Geen storingen of onnodige onderhoudskosten.
Ik hoop dat iemand er wat aan heeft.
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?

Renault Kadjar 1.3 TCe 160PK Bose Automaat Navi Dealer O.H.
- 2019

Renault Kadjar 1.3 TCe Black Edition 140PK Panodak,Navi,Clima,AdaptiveCruise,Isofix,Carplay,KeylessEntry+Start,Camera,Pdc,Lmv,Usb.
- 2021

Renault Kadjar TCe 160 EDC Intens I Trekhaak I All season