Renault Kadjar Energy TCe 130 Intens (2015) #3

Uitvoering | Kadjar Energy TCe 130 Intens |
Bouwjaar | 2015 |
Jaar van aanschaf | 2015 |
Ramp
Kadjar Intens Tce130 in Juli in ontvangst genomen en al 4 keer bij dealer terug geweest. Aanvankelijk heel veel problemen met R-link-2 systeem. Dit lijkt nu onder controle te zijn. Veel vervelender is dat de auto, met name bij koude motor en toerental rond de 2000 TPM in z'n 3e en 4e versnelling erg schokkerig rijdt. Dit is met name vervelend omdat dat punt in zijn 3e versnelling bij een snelheid van 50 KM/uur ligt en je geneigd ben meer gas te gaan geven. Gevolg: Bekeuringen. Volgens dealer resp. Renault Nederland heeft dit te maken met motor software die i.v.m. emissie waarden geknepen is. Wachten is op een software update van Renault Frankrijk. Kan volgens mij heel lang duren omdat voor aanpassing software toestemming nodig is van Europesche Unie. Kadjar is een mooie ruime auto maar eerlijk gezegd heb ik wel een beetje spijt van mijn aankoop. Heb ook niet de indruk dat Renault Nederland enige druk op de Fransen zet.
Lees ook: http://www.renaultforum.nl/forum/horten-en-stoten-bij-koude-moter-t21319.html
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee