Renault Grand Scénic 1.5 dCi 100pk Dynamique Luxe (2004)
| Uitvoering | Grand Scénic 1.5 dCi 100pk Dynamique Luxe |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2004 |
| Jaar van aanschaf | 2004 |
| KM-stand laatst | 0 km |
Wat ik allereerst over deze geweldige auto wil zeggen is de motor. Dat Renault uit een 1.5 dci motor zoveel power eruit kan halen is gewoon ongelooflijk. Hij rijdt soepel en zeer geruisloos. En dan de comfort ik heb dan de Dynamique Luxe uitvoering en die is al voorzien van alle opties. Vooral de elektrische handrem dat is gewoon geweldig en de handsfree systeem voor het starten. De 2 extra zitplaatsen achterrin is ook een slim idee geweest van Renault en het is zeker niet te vergelijken met het systeem wat in de Opel Zafira zit. Het systeem van Renault is praktischer. Al met al een geweldige auto om in te rijden.
Het enige probleem wat ik heb gehad was de navigatie met pictogrammen. Ik heb er onlangs een carkit met bluetooth laten inbouwen en daarna deed het navigatiesysteem niet meer. Maar na het eruit halen van de navigatie cd en er opnieuw laten updaten deed ie het gewoon weer.