Renault Grand Espace 3.0 dCi V6 24V Initiale (2005)
Uitvoering | Grand Espace 3.0 dCi V6 24V Initiale |
Bouwjaar | 2005 |
Jaar van aanschaf | 2007 |
Lang getwijfeld na alle verhalen maar nu toch maar gedaan.
Heb een model uit 2005 waar bij 82000 km een nieuwe motor in geplaats is.
tot nu toe een super wagen en wat een vermogen zit er in.
ben nu al super tevreden over deze 6 cilinder diesel super stil en een geweldige automaat(dat was bij mijn ford wel anders) die super schakelt.
Met een gemiddeld gebruik van 1 op 11 vind ik het nog meevalen voor zo’n zware auto.
Vind aleen dat als je gas geeft dat hij wel heel erg rookt zwarte pluimen ik weet niet of dit wel goed is.
Het zwarte pluimen is voorbij zie onderstaand.
Het verbruik van de auto is nog steeds redelijk zit nu op gemiddeld 1 op 11,24 en dan rij ik regelmatig met een aanhangwagen.
We gaan er over twee weken mee op vakantie ben dan benieuwd wat hij kan onze caravan erachter die 1700 kg weegt.
Het eerste probleem heeft zich voor gedaan,
Navigatie systeem totaal op hol stuurde je alle kanten op behalve de goede.
Naar de dealer gegaan bleek dat de gps antenne defect was bekent probleem bij dit type na montage van nieuwe gps antenne weer super.
Het erg roken van de auto is een heel ander verhaal.
Ben bij de dealer geweest en heb hun de auto laten nakijken,
Oorzaak volgens de dealer,
Turbo en brandstofpomp defect kosten /- 7.000 euro.
Ben daar niet mee akkoord gegaan en heb op aanraden van een vriend de auto naat een erkent diesel bedrijf in harderwijk gebracht.
Uitkomst,
een of ander slang had een klein scheurtje reparatie kosten € 216,00 dat is nog al een verschil met wat de dealer mij vertelde.
Dus deze auto is nu weer in super staat.
Word vervolgt
Nu is het dan toch gebeurt de auto heeft mij laten staan
het vliegwiel is afgebroken en heeft de kopelomvormer en de automaat beschadicht.
Auto staat reeds 3 weken bij de dealer en de motor en alles is gedemonteerd ben nu bezig met renault nederland voor garantie omdat bij deze auto 90000 km geleden een compleet nieuwe motor is geplaatst heeft iemand hier ervaring mee.

Renault Espace 2.0 T Initiale Nieuwe APK, nette afleverbeurt 7-persoons familie-auto bij uitstek
- 2004

Renault Espace 2.0 T Privilège |ECC|XENON|APK|2004
- 2004

Renault Espace 2.0 T Initiale, 7 persoons, leder/stof interieur, climatronic, cruisecontrol, navigatie, xenon, pdc etc. de auto rijdt en schakelt prima.
- 2006