Renault Clio TCe 90 ECO2 Collection (2013) #2

Renault Clio TCe 90 ECO2 Collection (2013)

UitvoeringClio TCe 90 ECO2 Collection
Bouwjaar2013
Jaar van aanschaf2013

prima car

• 750 km

Nu na drie kwart van de inrij kilometers gereden te hebben begin ik de auto te kennen en ben aan hem gewend en verknocht geraakt.
Hij rijdt heerlijk de motor is al een stuk soepeler dan in de eerste kilometers. De lastige update van het media nav systeem is na de nieuwste update vlekkeloos verlopen.
Het is een genot om erin te rijden hoewel ik al jaren nieuwe clio's 3 en 2 gereden heb. Het is toch een nette en zuinige, sportieve en meer auto voor het geld. Knap dat de prijzen niet veel gestegen zijn. Het stille 3 cilinder motortje doet zijn werk uitstekend. Het trekt fel ons vooruit. Toch is het stil in de cabine zelfs de airco hoor je bijna niet. Ik ben blij dat ik ingegaan ben op het uitstekende bod van mij dealer Hans Jongerius uit Ijsselstein. De zit achter het stuur is er 1 van luxe, het plastic gevoel van anderen ervaar ik niet. Het navsysteem is echt snel, maar de geupdate kaarten die ik deze week erop gezet heb zij verder nog niet getest. Echt een auto is mijn conclusie. Blij ermee.

PRIVATE LEASE Renault Clio