Renault Clio Estate TCe 90 Energy Expression (2013) #8
Uitvoering | Clio Estate TCe 90 Energy Expression |
Bouwjaar | 2013 |
Jaar van aanschaf | 2013 |
klasse wagen
Onze vorige auto was een Citroen c3 diesel 90 pk. Deze wagen beviel ons prima maar vanwege de veranderende belasting wetgeving toch afscheid van genomen. De Citroen kon onze caravan uitstekend trekken door Frankrijk, dus we wilde eigenlijk een zuinige auto die toch redelijk wat trekvermogen had.De caravan hebben we vorige zomer achtergelaten in een stalling in de buurt van Nimes omdat we altijd in een straal van ongeveer 100-150 km van deze stad op vakantie gaan.
We betalen dan ook geen extra tol en natuurlijk veel minder brandstof verbruik.
Renault Bochane (Bilthoven) bood een prima uitstekende inruil en zodoende rijden sinds september vorig jaar een nieuwe Renault Clio, 3 cilinder en 90 pk.
Ik ga niet alle complimenten herhalen, het is gewoon een heerlijke (reis) wagen. We hebben afgelopen vakantie 3800 km gereden, waarvan 250 met de caravan, en een brandstof verbruik van 5 ltr. op 100 km.
= dus 1 op 20!!! Een prima navigatie systeem en airco. Solo in de bergen rijden is geen enkel probleem.
We zijn zeer tevreden met onze Clio.
PRIVATE LEASE Renault Clio