Renault Clio Estate TCe 90 Energy Dynamique (2013) #2

| Bouwjaar | 2013 |
| Jaar van aanschaf | 2013 |
| KM-stand laatst | 250 km |
Onze eerste Renault
Na 10 jaar Volvo (V70) en 3 jaar Volkswagen (polo) nu de overstap gemaakt naar een nieuwe rode Clio Estate Tce. De Estate staat op 17" velgen van Renault. De eerste kilometers zijn goed bevallen; auto rijdt soepel en is voldoende snel (voor mij). De auto is voorzien van R-link en dat is een leuk speeltje.
Wat me echter stoort is de boordcomputer die iedere keer aangeeft dat er op de achterbank 0 gordels zijn vastgemaakt. Overbodig dus. Als je de cruisecontrol aan zet dan verschijnt het bericht op welke snelheid hij is vastgezet. Ja, dat weet ik zelf ook wel. Overbodig dus. Ook het overschakel-advies zou ik graag uit zetten maar heb nog niet ontdekt waar dat kan.
Het rood van de Clio vindt ik super mooi. Valt echt op en is anders dan het rood van andere auto's.
Airco staat bij mij nog altijd aan, maar dat mag ook wel gezien de huidige lekkere temperaturen.
Eerst maar eens meer kilometers maken :).
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker
PRIVATE LEASE Renault Clio

Deze handzame stationwagons koop je voor € 8.000

Koopwijzer Renault Clio IV - let hier op als je een tweedehands Renault Clio wilt kopen

Op zoek naar een compacte stationwagon

Vijf spaardiesels voor minder dan € 5.000