Renault Clio Estate dCi 90 Energy Limited (2016) #3

Renault Clio Estate dCi 90 Energy Limited (2016)

UitvoeringClio Estate dCi 90 Energy Limited
Bouwjaar2016
Jaar van aanschaf2020

Goede comfortabele auto voor weinig kosten.

Ik heb deze diesel inmiddels 3,5 jaar. Het is een zeer fijne auto. Extreem zuinig. Nadat ik hem heb laten tunen rij ik gemiddeld 1 op 26-28. Ik heb een extreem zuinige rijstijl dus de meeste mensen halen dit niet. Verder is deze auto zeer comfortabel, goedkoop in onderhoud en ook nog eens een ruime kofferbak. Je krijgt veel auto voor je geld. Allemaal functies zoals: parkeersensoren, cruise control, regensensor, lichtsensor, bandenspanningssensoren, handige Bluetooth verbinding, goede geluidsspeakers, keyless entry, start-stop etc etc etc.

Echter zitten er ook wel nadelen aan deze auto. De auto maakt een merkbaar windgeruis boven de 80 km per uur. Dit irriteert mij enorm.(ik hou van stille auto’s) En op de achterbank zitten met volwassenen mensen dat kun je vergeten. Ruim is hij absoluut niet. Maar als je die ruimte niet nodig hebt dan kun je dat nadeel wegschuiven. Voor de rest hou ik ook niet van trommelremmen. Maar die zitten wel op de achterwielen.

Al met al is dit een uitstekende auto waar je goedkoop veel kilometers mee kunt maken en zeer comfortabel.

PRIVATE LEASE Renault Clio

Praat verder op het forum