Renault Clio 1.4 16V Dynamique Luxe (2004)
Uitvoering | Clio 1.4 16V Dynamique Luxe |
Bouwjaar | 2004 |
Jaar van aanschaf | 2004 |
Nu ik ben al een fervent Renault-rijder al bijna 10 jaar en om de 2/3 jaar nemen wij een nieuwe auto iedere keer het laaste nieuwe model dus we hebben nu de laaste Clio serie.
Het is een fijne auto maar ook - zoals Renault het altijd wel heeft en zal houden - wat kinderziektes, bij ons was bij het wegrijden al gelijk de lambdasonde defect en het knopje van de cruise controle.
En het laaste probleempje was dat na een week staan hij niet in een keer wilden aanslaan bij het starten, maar wij hebben gelukkig een garage die klinkt raar op ieder tijdstip de klachten direct en netjes oplost weet niet of deze genoemd mag worden aangezien we soms denken dat garage niet meer betrouwbaar zijn auto Indumy in Dordrecht is wel een goede vriendelijke en betrouwbare garage.
Nu wij zijn toch, ondanks dat er altijd wel iets aan een auto mankeert, zeer tevreden met onze Renaults geweest. En nog steeds.
Nu de probleemen die we onder vonden hebben zijn;
kapote lambdasonde
Kapote schakelaar cruise controle.
1 x niet willen aanslaan van de auto.
PRIVATE LEASE Renault Clio

Renault Clio 1.4-16V Dynam.Luxe·Airco·Cruise·Nwe APK
- 2004

Renault Clio 1.4-16V Dynamique Luxe - AIRCO - RADIO/CD - EL. RAMEN - LM VELGEN - STUURBEKRACHTIGING - NAP - NL AUTO - APK T/M 10-4-2026
- 2006

Renault Clio 75PK-5DRS-COLLECTION-99DKM-AIRCO-CRUISE-LMV-TREKH-