Renault 5 SD (1988)

Renault 5

Uitvoering5 SD
Bouwjaar1988
Jaar van aanschaf1997

Heerlijke auto. Zweeft gewoon over de weg.
Ondanks de vele onderhoudskosten heb ik heerlijk gereden in de auto en heb ik spijt als haren op m’n hoofd dat ik hem heb verkocht.
Ik reed in de 5drs uitvoering, die zijn er bijna niet in Nederland, hierdoor ging het bestellen van onderdelen wel eens mis.
De auto blinkt niet uit in prestatie, maar doet ook niet onder.
De auto was zeer zuinig(1:20).
Het is mij op het laatst pas opgevallen dat het stuur niet gecentreerd voor de bestuurdersstoel op het dashboard zit(grappig, echt Frans).
Ben momenteel bezig een Renault 5 op te knappen(2005) om er toch weer een te kunnen rijden!

Verroeste dorpels.
Aandrijfassen vervangen.
Versleten koppeling.
Gescheurd membraan in de in de brandstofpomp(de handpomp).
Bij aanschaf is met de roetmeting(idiooterie) de koppakking kapot gegaan, maar dit werd netjes door de garage kostenloos gerepareerd.
Gescheurde koelslang.
1 x achterwiellager vervangen.

7,5

PRIVATE LEASE Renault 5