Porsche 911 Carrera Targa (2002)
Uitvoering | 911 Carrera Targa |
Bouwjaar | 2002 |
Jaar van aanschaf | 2004 |
Geweldige auto, rij er dagelijks mee. Heb daarvoor mijn zakenauto (C70) en mijn (fantastische) 993 voor ingeleverd, maar dan heb je ook wat. De Targa tiptronic levert een uitstekende combi van GT en sportwagen op. De dagelijkse files zijn probleemloos, en gewoon werkverkeer doe ik met gemiddeld 1 op 10,9! (Handig, ik rij nu ongeveer 3.000km/maand!)
Maar ik ga ook wel eens los (eind mei weer circuit), en dan is het een rassportwagen. Targa rijden is fun; de voordelen van een cabrio, de stijfheid van een coupé, het gemak van buiten laten staan. Open rijden doe ik heel veel, alleen de regen is spelbreker, niet de kou (zetelverwarming hoog, airco hoog.
Kortom, een topauto, voorzien alle gemakken (telefoon, PCM navigatie, raffleder enz enz...).
Met zoveel electronica vreet ie stroom. Ook als ie stilstaat. Bekend euvel: na een korte buitenlandse trip kwam ik thuis, in de kou, accu leeg! ANWB nodig gehad.
De dealer meldde me dat het een bekend probleem is (ik heb zelfs zwaardere accu er in), alleen op te lossen door een druppellader er aan te hangen wanneer de auto meer dan een paar dagen stilstaat.

Porsche 911 3.6 Carrera Btw auto, Fiscale waarde € 8.000,- (€ 37.148,76 Ex B.T.W) DEALER AUTO Dealer auto
- 2004

Porsche 911 3.6 Coupé Turbo
- 2002

Porsche 911 3.6 Coupé Turbo / Automaat / 1ste eigenaar / Carbon + Leder interieur / Tiptronic / Elektrische stoelen /
- 2001