Pontiac Trans Sport 3.8i-V6 SE (1993)
Uitvoering | Trans Sport 3.8i-V6 SE |
Bouwjaar | 1993 |
Jaar van aanschaf | 2005 |
Ik reed grijs kenteken maar dat wordt je ook weer afgepakt in dit land dus heb m’n Fiat geruild met m’n broer die deze Pontiac over had Vond het altijd maar een vreemde auto die Transsport maar wat kan een mens zich vergissen.
Na 2 jaar nog steeds heel tevreden met the amarican way of driving, waarom snappen we dit toch nooit in Nederland en betalen we nog steeds heel veel geld voor kleine zenuwachtige Europese auto’s. Ik heb er niets meer mee.
Ik heb wel de 3.8 V6 koop nooit 4 cilinder Amerikanen! Gelukkig heb ik de Amerikaanse
uitvoering met de grote achterlampen. Het grootste voordeel van deze auto: gooi m’n fiets er zo in en het soepele relaxte rijden. Oke geen snelheidsmonster maar waar kun je nog hard rijden? Wel genoeg koppel (zit veel in Germany en daar kun je vaak niet harder dan 120 ivm met het vele verkeer).
Wel m’n ASS stoel overgezet perfecte stoel investeer liever in een goede stoel dan in dure velgen. Verder goede airco heerlijke automaat en veel heel veel ruimte ook al omdat deze auto net iets breder is dan gemiddelde Europese auto. Echte bekerhouders en 10! interieurlampjes. Ik denk dat ik er een klassieker van maak.
Het grappige van deze auto uit 1993 dat hij in 2007 nog steeds modern is kan zo naast de nieuwe Citroen Picasso staan!
Geen verwacht ze ook niet rijd alleen lange afstanden bij 130 km 2400 rpm en polyester carrosserie geen roest dus. Laat altijd! onderhoud uitvoeren door een specialist in Amerikaanse auto’s. Dan is het net zo duur als een Europese auto. Bovendien is alles redelijk eenvoudig te repareren Je kunt overal gemakkelijk bij.
Het enige wat beter zou kunnen is de remmen echt Amerikaans ze gaan heel lang mee maar je moet het wel effe doorhebben dat amerikanen nooit hard rijden.
Benzineverbruik 9-10 liter per 100 km in de stad meer maar dan pak in m’n scooter!