Peugeot Partner Combispace 2.0 HDI (2001)
Uitvoering | Partner Combispace 2.0 HDI |
Bouwjaar | 2001 |
Jaar van aanschaf | 2001 |
De auto die ik heb, is een grijs kenteken versie. Ook zit er 17’ lichtmetaal onder en is hij gechiptuned (maar dat is pas sinds kort).
Hij bevalt al 3,5 jaar prima, zonder grote problemen.
Af en toe een rammeltje hier en daar, maar dat is vaak met enig speurwerk zelf te vinden.
Het verbruik valt mij enigzins tegen, maar ik denk dat het meer aan mijn rechtervoet ligt. 1 op 11 gemiddeld. Lange stukken snelweg met de standaard wielen, dan gaat hij wel naar de 1 op 17. Hij kan het dus wel! De wagen is snel genoeg (nu 117 PK), maar je merkt wel dat de remmen en besturing het wat moeilijker krijgen. Als je snel optrekt, moet je het stuur goed vasthouden, want hij wil alle kanten op, behalve rechtdoor. Dus knijp het sap uit je stuur om rechtdoor te gaan!
Merkdealer: mag beter. Als ik daar kom met een probleempje oid, dan geef ik al aan bij het maken van de afspraak, wat er kapot is. Als de auto dan op de dag nagekeken wordt, dan wordt er aan het eind van de dag gezegd: We hebben geconstateerd dat dit stuk is en dat onderdeel hebben we vandaag besteld.
Dat wist ik ook al; Je had ook vorige week alvast dat onderdeel kunnen bestellen. Nu moet de auto weer een keer terug.
-Een keer zijn de lagers van een poelie waar de V-snaar op loopt, eruit gekomen. Hoop herrie, weinig schade.
-Net als een andere Review-schrijver, heb ik ook last van het ruitenwisserprobleem. Hiermee moet je dus leren leven.
-Ook is de binnenverlichting achterin niet handig. Bij het openen van de achterdeur gaat de binnenverichting wel aan, maar na een paar tellen weer uit, ook als je de deur dus open houdt. Ook dus iets om mee te leren leven.
-Voor de rest wat kleine dingetjes, zoals: loslatende deurrubbers, regelmatig verstopte ruitensproeiers, enz.
Maar dat zijn geen dingen die heel erg zijn.