Peugeot 607 2.2 HDI Pack (2001)
Uitvoering | 607 2.2 HDI Pack |
Bouwjaar | 2001 |
Jaar van aanschaf | 2002 |
Dit is een geweldige reisauto, dankzij de dubbele ramen (optie) absoluut geruisloos zodat je ook met 200 km per uur rustig kunt bellen. Alle voor mij denkbare opties zitten er op; enige bezwaar is dat Fransen kennelijk weinig achterin zitten; een dergelijke auto hoort achterin meer comfort te hebben.
De kwaliteit laat ernstig te wensen over; veel electronica die het regelmatig laat afweten, na verloop van tijd gaat het echter vanzelf weer aan (??). Verder stond de startmotor in de brand en liep de airco leeg; gelukkig een lease-auto.
Het verbuik van deze auto is fantastisch; gemiddeld rijd ik meer dan 1000 km op een tank zonder me in te houden (wel veel snelweg)
Kortom: voor veelrijders een geweldige auto qua comfort en rust, technisch onder de maat qua electronica.
Startmotor in de brand; vervangen inclusief de complete bedrading.
Airco leeggelopen, integraal nieuw systeem gekregen
Veel electronische storingen van kleine aard (spiegels klappen soms niet weg, storing op de (overigens prima werkende) boordcomputer.