Peugeot 308 SW Blue Lease GT-line 1.6 BlueHDi 120 (2015)

Peugeot 308 SW Blue Lease GT-line 1.6 BlueHDi 120 (2015)

Uitvoering308 SW Blue Lease GT-line 1.6 BlueHDi 120
Bouwjaar2015
Jaar van aanschaf2015

Nog geen moment spijt

• 600 km

Na anderhalf jaar in een Skoda Superb te hebben gereden was het tijd om een andere lease auto uit te zoeken. Met de Superb zeer verwend met de ruimte (heel handig met drie kinderen) maar nooit echt aangevoeld als "mijn auto".

Deze nieuwe lease auto moest echt weer een auto worden waar ik mij lekker in voel, voldoende ruimte heeft voor een gezin met drie kinderen en er ook nog eens sportief uit ziet. Uiteindelijk bleven de Ford Mondeo en de Peugeot 308 SW GT-Line over. Doordat de 1.5TDCI diesel van Ford maar 500 kg mag trekken bleef de 308 SW over (had anders de 2.0TDCI diesel van Ford moeten hebben welke aanzienlijk duurder is).

Uiteindelijk gekozen voor de 308 SW 1.6 HDI GT-Line in de kleur Blue Magnetic. Alhoewel de GT-line al zeer compleet is uitgevoerd heb ik de volgende opties erop:

Achteruitrijcamera
Afneembare trekhaak
Stoelverwarming + massage
Michelin Crosslimate banden
Keyless entry en start
Pack Securite (helaas was de dealer deze vergeten te bestellen)

Dit alles uitgekozen en besteld eind juni. Eind september mocht ik de auto dan ophalen. Tussentijds bewust niet al teveel verdiept in de auto. De verrassing was dus weer erg groot bij het ophalen! Wat een prachtige auto!

Inmiddels de eerste 600 kilometer erop zitten. Kan niets anders zeggen dan dat het echt een heerlijke auto is. Voldoende PK's, stoelen zitten heerlijk, kleine stuurtje is heerlijk, keyless entry en start ook erg makkelijk, achteruitrijcamera gewoon leuk, panoramadak geeft een zeer ruimtelijk gevoel en voor de rest is het gewoon een prachtige auto. Heel wat anders als de "gewone" 308.

Behalve alle opties is het ook heerlijk om in deze auto te mogen rijden. Wat een fantastische uitstraling heeft de auto. Al heel veel positieve reacties mogen ontvangen!

Ik ga proberen zo nu en dan even mijn ervaringen hier weer bij te werken.

PRIVATE LEASE Peugeot 308