Peugeot 307 SW 2.0 16V Pack (2004)

Peugeot 307 SW
Peugeot 307 SWPeugeot 307 SWPeugeot 307 SWPeugeot 307 SWPeugeot 307 SWPeugeot 307 SWPeugeot 307 - interieurPeugeot 307 - interieur

Uitvoering307 SW 2.0 16V Pack
Bouwjaar2004
Jaar van aanschaf2008

07-08-2008
We waren op zoek naar een auto waar je 3 kinderzitjes achterin kwijt kon. In onze zafira kon dit niet, de middelste heeft een heupgordel , waar je dus geen stoeltje kunt plaatsen.

Ik heb gekeken naar een Ford Mondeo station en een 307 sw of scenic.
Heel verschillende auto’s.
De scenic viel af op ruimte. We naar een grand scenic gekeken maar vond de reputatie van de Scenic niet echt goed. De Mondeo was erg groot, maar als je echt praktische ruimte zoekt moet je toch bij de 307 sw zijn. Qua kofferruimte doet het elkaar niet veel, zo’n 40 liter verschil. Het voordeel van de 307 is dat nu de kinderen klein zijn, je de stoelen op de middelste rij nog een stukje naar voren kunt plaatsen, je dus een grotere kofferruimte krijgt.
Ook zit je hoger dan de mondeo en dit maakt de overgang wat kleiner mbt de zafira.

De proefrit in de 307 beviel goed. Ook de 2.0 liter motor is best pittig. Het is echt een gezinswagen, met veel praktische ruimtes en snufjes.
Ook het panoramadak maakt de auto erg mooi. Wel moet ik wel wennen aan de ruimte voorin, die is niet echt heel groot.
De stoelen in de zafira zaten iets beter, maar dit zal wel wennen zijn.

Na een weekje:
auto bevalt goed, al zitten de stoelen niet zo heel fijn als je een uur in de auto zit, ik heb mijn favoriete stand nog niet echt gevonden. Ben erg blij met de praktische ruimte achterin. De auto stuurt fijn en je hebt niet door dat er een grote bandenmaat (205) onder zit.

Er komt binnenkort natuurlijk een update voor nu, hij rijdt leuk.

De auto trilt wat, ook bij optrekken voel je de motor, waarschijnlijk de motorsteun. Zal het op het lijstje zetten voor de beurt die hij nog krijgt (onder garantie).

4,0

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens