Peugeot 307 SW 2.0 16V Pack (2003)
Uitvoering | 307 SW 2.0 16V Pack |
Bouwjaar | 2003 |
Jaar van aanschaf | 2003 |
Het is een geweldige auto.
Lekker ruim en handig met de vele mogelijkheden die je hebt door het te kunnen verschuiven, inklappen, achterover kantelen, naar voor- en achterschuiven en weghalen van de 5 of 7 zitplaatsen waar de auto over beschikt (zitplaats 6 en 7 optioneel).
Het is een auto die door bijna iedereen wel mooi gevonden wordt. Zet hem maar aan de kant van de weg en er wordt naar gekeken en vooral naar het glazen dak.
De combinatie die gemaakt is met de dakrails en de handgrepen is ook helemaal geweldig, dan heb ik ook nog die mooie (standaard) velgen, dat maakt het helemaal af.
Ik ben al vrij snel naar de garage gemoeten voor een trilling in de auto bij optrekken in de bochten en bij 130 km/u.
Ook gaf de uitlaat een "vreemd pruttelend" geluid.
Tankinhoud is 60 liter maar ik kan niet meer dan max. 52 ltr tanken.
Computer geeft ook aan dat ik op een volle tank +/- 500 km kan rijden. Dat moet volgens mij veel meer zijn.
Over deze klachten zijn we nu nog in onderhandeling. De dealer kan de trilling er niet uitkrijgen, dus maar even wachten wat Peugeot Nederland ermee doet.
Graag zou ik ook vernemen of er iemand anders is die hier ook ervaring mee heeft en wat voor oplossing daarbij voor gekomen is.