Peugeot 307 SW 1.6 16V (2002)
Uitvoering | 307 SW 1.6 16V |
Bouwjaar | 2002 |
Jaar van aanschaf | 2002 |
Als hij geen problemen heeft is het een auto die best fijn rijdt. Vindt het model nog steeds erg geslaagd. Alleen al die ergenissen! Diverse problemen genoemd bij eerdere reviews komen mij bekend voor! Bijvoorbeeld ’Storing uitlaatgas’, mijn garage schrijft deze en alle andere onverklaarbare (elektrische)storingen toe aan de LPG installatie die ingebouwd is... Eenmaal is auto weggesleept omdat blijkbaar het gehele computerprogramma gewist was. Dat oorzaak niet is gevonden geeft mij geen zeker gevoel. Ook trillen in remmen heb ik gehad, maar dit viel binnen de toleranties zei men... Mij deed dit terug denken aan mijn ford escort van ca. 15 jaar terug!
* Richtingaanwijzerconsole aan stuur geheel vervangen.
* Door onhandige constructie handremkabels kan hier vocht inlopen wat afgelopen winter bevroor, hierdoor bleven achterremmen vast te zitten. (Handrem niet gebruiken in winter zegt garage, kan bij VW wel gewoon, wel prettig bv. op wintersport)
* Piepende achterremschijven.
* Diverse malen storing uitlaatgas.
* Door computercrash auto niet meer te starten.
* Rammelende voortrein, is door middel van modificatie (kunsstof "busjes") iets verbeterd maar niet geheel opgelost.
* Nu na ca. 1,5 jaar is radiator lek.
* Deurrubbers vertonen slijtage.
* Diverse electronische problemen: o.a. terwijl ik op gas (gastank heeft eigen niveaumeter) rijdt zakt soms ineens mijn benzinemeter naar beneden tot alarmniveau, was de eerste keer echt schrikken, bij tanken wilde er echter amper 30 liter benzine in...