Back to Basics Peugeot 3008
Back to Basics Peugeot 3008Back to Basics Peugeot 3008Back to Basics Peugeot 3008Back to Basics Peugeot 3008Back to Basics Peugeot 3008

Gebruikersreview

Peugeot 3008 GT Exclusive Plug-in Hybrid 195 (2025) #2

Uitvoering3008 GT Exclusive Plug-in Hybrid 195
Versnellingen7, Automaat met dubbele koppeling
Bouwjaar2025
Jaar van aanschaf2025

Enorme wanprestatie/ miskoop

Het is een prachtige auto, zowel in ontwerp, luxe als comfort, maar dan moet de auto het wel doen... Helaas staat mijn nieuwe auto door problemen met de keyless entry inmiddels 4 maanden onbruikbaar ter reparatie bij de dealer en er is nog geen zicht op een oplossing. Fijn dat er 8 jaar garantie op zit, dan moet je dit als leverancier/producent wel kunnen borgen door een goede supply chain. Ik begrijp heel goed de complexiteit van een moderne auto en dat niet alles binnen 1 of 2 dagen is opgelost, nu 4 maanden verder is elke redelijke termijn al lang voorbij. De dealer neem ik niets kwalijk, die staan ook met de rug tegen de muur, het meeste baal ik van de houding van Peugeot/Stellantis (klantenservice), die hebben niet heel veel met hun klanten. Veel verder dan "wij vinden het heel vervelend voor u" komen ze niet. Er wordt geen enkele poging ondernomen om op een normale manier tot een oplossing te komen of reparatie te bespoedigen, ze zien zichzelf niet als partij of als onderdeel van de oplossing en verwijzen bij alles door naar de dealer. Voor mijzelf zie ik geen andere uitweg dan een gang naar de rechter. Onvoorstelbaar dat zo'n groot merk het hier bewust op laat aankomen. Afgelopen maanden hebben wij genoeg meegemaakt om te denken het gaat "maar" om een auto, inmiddels daalt het besef dat dit mijn grootste miskoop ooit is. Wat een feestje had moeten zijn, een nieuwe auto, is uitgedraaid op een grote teleurstelling.

7,0
  • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee