Peugeot 207 XS Pack 1.6 HDiF 16V 110pk (2008)
Uitvoering | 207 XS Pack 1.6 HDiF 16V 110pk |
Bouwjaar | 2008 |
Jaar van aanschaf | 2009 |
Van groot naar klein
De omschakeling was wel heel erg groot. Van een Alhambra naar een 207. Nadat de Alhambra terug naar de leasemaatschappij ging heb ik de laatste 2 maanden van mijn dienstverband daar in een 207 door mogen brengen. Voor een klein gezin of als je alleen bent een leuk sportief karretje. Zeker in combinatie met de 110 pk sterke diesel wil dat best vooruit. En dan is zo'n zwaarder dieselblok icm. een klein licht auto een hele leuke combi. Het Cjib was blij met mij. Thuis wat minder. Hij lag echt als een blok op de weg en een vreselijk pittige auto. Qua ruimte voorin prima voor elkaar alleen achterin dan toch wel wat krap. Dan heeft VW het met de Polo achterin toch beter voor elkaar. Maar qua souplesse prima auto. Qua bijtelling vond ik hem voor een klein autootje wel fors. Cataloguswaarde kwam met alle opties op €27.000,00 uit. Dat was bijna net zoveel als dat de 307 was. En die was toch fors groter. Geen problemen mee gehad en niet erg lang mee gereden dus een goeie inschatting van de kosten zijn niet te maken.