Peugeot 207 X-Line 1.4 (2008)

Peugeot 207 X-Line 1.4 (2008)

Uitvoering207 X-Line 1.4
Bouwjaar2008
Jaar van aanschaf2008

Ik ben altijd al een Peugeotrijder geweest dus bij onze aankoop van een nieuwe auto viel de keus toch weer op een Peugeot.
Even is er twijfel geweest voor een 207 of 308 maar het is uiteindelijk een 207 X-line 14 geworden. Deze 207 rijdt ik nu al enkele maanden en als al mijn andere Peugeots bevalt hij mijn weer uitstekend en zelf meer dan dat.
Hij is wat minder pittig bij het optrekken als mijn vorige Peugeot 306 maar dat vind ik niet echt een groot probleem want er zijn toch ook weer een hoop voordelen bij deze 207. Zoals een betere wegligging, zeer licht sturen, meer comford, minder verbruik, en een lekker leuk en vlot model.

Al met al vind ik dat ik een uitstekende aankoop heb gedaan en ben heel erg tevreden en trots op mijn nieuwe 207.

Tot op heden heb ik een klein minpuntje ondekt, namelijk het rammelen van de autokrik en wat gereedschap bij het reservewiel.
Maar dit is met wat aandacht te verhelpen en is inmiddels opgelost.

9,5