Peugeot 2008 Première 1.6 VTi (2013)
Uitvoering | 2008 Première 1.6 VTi |
Bouwjaar | 2013 |
Jaar van aanschaf | 2013 |
Wisseling van de wacht
Ik rij nu 27 maanden met deze Peugeot 2008 Premiére, maar vindt hem te lage instap hebben voor een crossover.
Gezien onze leeftijd (70+) hebben we toch liever een hogere auto, een SUV bijvoorbeeld. Over de Peugeot en de uitvoering zijn wij best tevreden, ook het rijden en verbruik is Oké.
Waar ik niet tevreden over ben is de after sales van dealer en importeur. Het betreft de navigatie van Here, het was niet mogelijk om je bestemming in coördinaten in te voeren omdat de O van Oost ontbrak. Als ik de voertaal in het Engels zet dan krijg ik wel de E van East en werkt hij goed behalve dat dan de begeleiding in het Engels was. De Dealer vond het vreemd dat ik met Coördinaten werk en de importeur zij dat ze wisten van dit probleem maar konden het niet verhelpen.
Ik heb dus een nieuwe auto gekocht met een mankement en niemand vind zich verantwoordelijk hiervoor. Voor mij is dit dus de laatste Peugeot.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee