Opel Vectra GTS 3.2-V6 Elegance (2003)

autoreview

Opel Vectra GTS
Opel Vectra GTSOpel Vectra GTSOpel Vectra GTSOpel Vectra GTSOpel Vectra GTSOpel Vectra GTSOpel Vectra - interieurOpel Vectra - interieur

Signalement

UitvoeringVectra GTS 3.2-V6 Elegance
Versnellingen5, Automaat
Bouwjaar2003
Jaar van aanschaf2003
KM-stand bij aanschaf70 km
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

Sinds maart 2003 rij ik in deze auto.
Hij rijdt,stuurt en zit goed.

Wat mij niet beval is dat er erg veel windruis te horen is bij de achterklep net of het achterraam iets openstaat.


PROBLEMEN

Vanaf het begin zijn er al problemen mee.
Alle eerst werkte het alarm niet goed daarvoor heeft de auto bij elkaar 10 dagen in de garage gestaan om het voor elkaar te krijgen.
Ook vanaf het begin hoor je erg veel windruis boven bij de achterklep dit wordt mede veroorzaak doordat
de achterklep iets boven het dak uitsteek zodat hij rijwind schept en een overdruk veroorzaakt in de holle ruimtens tussen de carrosserie en de klep.
De scharnieren die aan de klep vast zitten gelast zijn verbogen hierdoor zit de klep hoger dan zoals het hoort te zijn (dit is vergeleken met andere Vectra"s)Ook zit er aan de buitenkant en binnenkant een klein deukje.
aan de binnenkant van de klep zit veel cileconenkraters en stof in de lak.
De Opeldealer waar deze auto vandaan komt wil weinig doen. Het probleem is bij Opel benelux neergelegd, er wordt nu onderzocht ergens in Duitsland wat het probleen van de windruis kan zijn en zolang moet ik maar wachten tot zij het gevonden hebben. En dat kan maanden gaan duren.
Men vindt bij Opel benelux dit soort problemen normaal.
Als ik de problemen voordat ik deze auto betaalde (43700,00 euro)gezien of gehoort had, dan had ik zeker niet betaald want nu moet ik maar afwachten of het ooit nog in orde komt.

3,5
 • Betrouwbaarheid
  3
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  3
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

Lezersreacties (1)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens