Opel Vectra GTS 2.2-16V DGi Temptation (2009)

Opel Vectra GTS 2.2-16V DGi Temptation (2009)

UitvoeringVectra GTS 2.2-16V DGi Temptation
Bouwjaar2009
Jaar van aanschaf2015

Dit kom je niet vaak tegen!

Op zoek naar een vervanger voor onze Zafira viel mijn oog op deze Vectra uit 2009.

Garage Vermeulen uit Molenschot had hem net van een andere klant ingeruild en was net zo verbaasd als ik over de staat van de auto en de lage kilometerstand: 25.400km!!

Het betreft een Vectra GTS 2.2 Executive uit april 2009. Compleet uitgevoerd met o.a. Climate control, cruise control, af fabriek ingebouwde telefoon, elektrisch inklapbare buitenspiegels, half lederen bekleding, sport onderstel, 18 inch licht metalen velgen, adaptive forward lightning, etc, etc. ( de laatste Vectra voordat de Insignia werd uitgebracht in 2009 dus full options, mooi toch)

Na een proefrit waren we overtuigd, dit moest hem gaan worden. Alles voelde nog als nieuw aan, de wegligging was goed. (zeker vergeleken met de Zafira, alhoewel ik ook wel besef dat dit geen eerlijke vergelijking is, maar toch...)

Na een korte onderhandeling waren we eruit en was de koop gesloten. (dit is niet de eerste auto die we hebben gekocht bij Vermeulen maar zeker ook niet de laatste! Deze garage heeft het woord Service met hoofdletters geschreven en ook de inruilprijzen zijn goed, zeker niet onbelangrijk lijkt me)

Binnen een week zou ik de auto mogen komen ophalen. ( grote beurt, apk, monteren trekhaak en twee nieuwe banden voor)

Gisteren was het zover, alle punten nog even nagelopen en de sleutels in ontvangst genomen.

De lach is niet van mijn gezicht te slaan, wat een genot is het om met deze auto te rijden. Het lekkere dikke lederen stuurwiel, de wegligging, het comfort van een stille maar functionerende airco, de goede stoelen.

De waarderingen heb ik op goed gezet, als ik meer kilometers heb gemaakt zal ik hier iets meer over kunnen zeggen...

omschrijving model

Ik weet niet wat ik fout gedaan en heb en ik zie ook niet hoe ik het kan herstellen, maar het type in de aanhef is niet de auto die ik rijd.

Het is een Vectra GTS 2.2 Executive met een handgeschakelde 6 versnellingsbak.

4,0

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens