AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Opel Vectra 2.2 DTi-16V Elegance (2002)
Uitvoering | Vectra 2.2 DTi-16V Elegance |
Bouwjaar | 2002 |
Jaar van aanschaf | 2002 |
Fijne maar niet probleemloze auto
Het was in het begin even wennen met de richtingaanwijzer en de sluiting van de kofferbak, maar verder is deze auto een allemansvriendje gebleken waarmee ik veel fijne zakelijke en private kilometers heb gemaakt.
Belangrijkste manco was een kapotte turbo bij circa 100.000 km, wat redelijk snel bij de Opel dealer verholpen was. Verder nog een lekkend stuurhuis gehad en probleempjes met de eerder genoemde richtingaanwijzer (werkte niet).
7,5

Opel Vectra 1.8-16V Elegance Airco / Parkeers. / Elektr. ramen / Cruise / NAP
- 2002
€ 1.450

Opel Vectra 1.8-16V Comfort Navigator 1e Eigenaar, Airco, Stuurbekrachtiging
- 2003
€ 1.444

Opel Vectra 2.2-16V Elegance ECC Audio/CD Electr. pakket LMV 16" EBD TCS Cruisecontrol ABS Trekhaak Dealeronderhoud Apk 07/04/2026
- 2004
€ 1.749
Op de rollenbank: Opel Vectra 1.9 CDTI
Vergelijkende test
Peugeot 407 – Opel Vectra – Toyota Avensis - Vergelijkende Test
Vergelijkende test
Peugeot 407 - Volvo S40 - Opel Vectra - Mazda 6 - Ford Mondeo - Renault Laguna - Citroën C5 - Test
Autotest
Opel Vectra 1.8 Comfort (2002)
Eerste rijtest