Opel Vectra 1.8i Sport (1994)

Uitvoering | Vectra 1.8i Sport |
Bouwjaar | 1994 |
Jaar van aanschaf | 2005 |
Wat beviel mij goed aan de Vectra? Het uiterlijk: een sport-uitvoering heeft een achterspoiler, lichtmetalen velgen en mistlampen voor. Interieur: heerlijke sportstoelen. Rijden: zuinig (1 op 15 was geen uitzondering), snel genoeg met 90 pk.
Mijn Vectra was goed onderhouden door de vorige eigenaar, die hem, voor hem, helaas total loss had gereden (auto was al 11 jaar oud op moment van aankoop, dan is ie al snel total loss). Vriend van me is schademonteur en heeft de Vectra weer netjes hersteld, waarna ik er nog zo'n 1,5 jaar in heb gereden. Dat de auto goed onderhouden was bleek wel uit het feit dat de vorige eigenaar de motor bij een km-stand van 175.000 uit voorzorg helemaal na had laten kijken en waar nodig onderdelen laten vervangen.
In september 2006 kreeg ik echter een leaseauto waardoor ik de Vectra weer heb moeten verkopen. Deze slijt waarschijnlijk zijn laatste dagen ergens in Azie of Afrika, aangezien het kenteken direct de dag na verkoop al niet meer bekend was bij de RDW!
- gebarsten remschijf
- snel slijtende voorbanden
- remverschil achter bij de APK
- kapotte accu