Opel Corsa 1.2i-16V Strada (1999)
| Uitvoering | Corsa 1.2i-16V Strada |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 1999 |
| Jaar van aanschaf | 1999 |
| KM-stand laatst | 0 km |
Na eerdere - goede - ervaringen met Opel heb ik besloten om voor het eerst van mijn leven een nieuwe auto te kopen. Het budget liet toe een Opel Corsa 1.2 16v Strada Cool, dus met airco!
Van deze aankoop heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt, omdat de auto precies doet en is wat je ervan verwacht: niks bijzonders, alles werkt en doet degelijk aan. Sportieve prestaties hoef je niet te verwachten bij deze auto, maar daar had ik "m ook niet voor gekocht. Ik wilde gewoon een degelijke auto, die mij op comfortabele wijze van A naar B zou kunnen brengen, en dat doet de "Silver Star" (kleur = zilver-metallic).
Bovendien is de auto uiterst betrouwbaar: altijd starten en lopen, geen hikje, geen pufje. Ook op de (Duitse) autobaan houdt hij zich - met bijna 170 op de teller - kranig, en op vakantie in Noorwegen (met hele dagen achtereen rijden) heeft hij geen moment geprotesteerd.
Kortom: een degelijke, betrouwbare, niet al te snelle en waardevaste automobiel.