Opel Astra 1.6 Elegance (2005)
Uitvoering | Astra 1.6 Elegance |
Bouwjaar | 2005 |
Jaar van aanschaf | 2008 |
Na het verkopen van me Honda dacht ik dat het niet nodig was om een auto te hebben. Daar kwam al snel verandering in. Ik ben toen op zoek gegaan naar een tweedehands auto die weinig km gelopen mocht hebben en niet ouder mocht zijn als 4 jaar. Uiteindelijk kon ik kiezen tussen een kale golf 5 uit 2005 of een vrij complete astra uit 2005.
Tot dusver is de auto 1 keer naar de garage geweest voor trillingen in het stuur.Hier kreeg ik last van met name op de snelweg bij snelheden boven de 110km per uur.
De auto heeft net een grote beurt gehad er waren geen bijzonderheden.
Qua kosten vind ik deze auto ook heel erg meevallen. Het verbruik wat de fabriek aangeeft wat je ook kan lezen op autoweek kan ik tot nog toe niet halen. Heb 13.000 km gereden gemiddeld 1:13,5.
Daarbij moet ik wel zeggen dat ik wel van doorrijden houdt, en veel op de snelwegen rijd. Ik hoop dat het verbruik verder daalt naarmate die meer km gelopen heeft.