Opel Astra 1.6 Cosmo (2005)

autoreview

Opel Astra 1.6 Cosmo (2005)
Opel Astra 1.6 Cosmo (2005)Opel Astra 1.6 Cosmo (2005)Opel Astra 1.6 Cosmo (2005)Opel Astra 1.6 Cosmo (2005)Opel Astra 1.6 Cosmo (2005)Opel Astra 1.6 Cosmo (2005)Opel Astra 1.6 Cosmo (2005)Opel Astra 1.6 Cosmo (2005)Opel Astra 1.6 Cosmo (2005)Opel Astra 1.6 Cosmo (2005)

Signalement

UitvoeringAstra 1.6 Cosmo
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2005
Jaar van aanschaf2005
KM-stand laatst67.594 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Functiestoring bobine cyl.3

 • 67.594 km

Sinds de aankoop in 2005 van deze auto heb ik nooit problemen gehad. Ieder jaar liet ik tijdig een onderhoudsbeurt doen.
Plotseling ging echter het lampje van de uitlaatgassen branden.Na telefonisch overleg kon ik nog dezelfde dag terecht bij mijn garage Hekkert Roermond B.V.
Toen de monteur de auto wilde uitlezen was er geen storing meer te zien. Wel werd me aangeraden indien de storing zich nogmaals voordeed om terug naar de garage te komen.
Nog dezelfde avond ging het lampje weer branden en de auto ging zeer onregelmatig lopen.Ik heb toen contact opgenomen met dhr. Evers van Hekkert Roermond en deze heeft er persoonlijk voor gezorgd dat de storing de volgende dag reeds werd verholpen. Voor deze zeer snelle hulp ben ik dhr. Evers zeer dankbaar.

4,0
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

PRIVATE LEASE Opel Astra

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (1)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens