Opel Astra 1.4 Turbo 140pk SS Sport (2013)

Opel Astra 1.4 Turbo 140pk S/S Sport (2013)

UitvoeringAstra 1.4 Turbo 140pk S/S Sport
Bouwjaar2013
Jaar van aanschaf2013

Het ei is gelegd...

Na lang zoeken naar een geschikt exemplaar, na lang wikken en wegen heb ik vorige week eindelijk mijn eerste nieuwe auto gekocht.

Ik was al langer opzoek naar een vijf deurs Opel Astra van maximaal 2 jaar oud, met maximaal 30.000km en met een aantal gewenste opties zoals AGR gecertificeerde, met leer beklede stoelen, Xenon, ECC en elektrische bediende ramen voor en achter.

Twee weken geleden werd ik door een Opel dealer uit Almelo benaderd inzake een Astra sport, bj 09-2011, 9.550km. Een bijzonder mooie, praktisch nieuwe Astra maar ja....geen elektrisch bediende ramen achter. Dus heb ik twee weken geleden besloten om voor nieuw te gaan.

Opel Kamp in Almelo had een Opel Astra met de door mij gewenste opties op voorraad staan. Het heeft Koen, de vriendelijke, correcte verkoper van Opel Kamp, het nodige rekenwerk gekost maar zijn uiteindelijk, tot ieders tevredenheid, tot een akkoord gekomen.

13 mei 2013 zal de auto aan mij worden geleverd. Vanaf dat moment zal een mijn ervaringen hier gaan delen.

6,0

PRIVATE LEASE Opel Astra