Opel Ampera (2013) #5

autoreview

Opel Ampera
Opel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel Ampera

Signalement

UitvoeringAmpera
Versnellingen1, Automaat
Bouwjaar2013
Jaar van aanschaf2013
KM-stand bij aanschaf9.600 km
KM-stand laatst10.500 km
Lezerswaardering: 20%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Auto..fijn, computer ruk

 • 20.000 km

De Ampera heeft me 6 x de ANWB laten aanrukken, de 5 Subaru's daarvoor 1 x. De computer heeft ons met enige regelmaat voor vraagtekens geplaatst, problemen als niets meer doen, alarm niet uit te krijgen na spontaan aangaan, startproblemen door computer, totale uitval in wasstraat doordat de auto voortbewoog terwijl hij uit stond, als ik er langer over denk begint de irritatie weer.

Krampera

 • 10.500 km

Binnen een maand met elektronisch gedoe de ANWB nodig gehad, de auto rijdt fijn.....als hij het doet.
Dit keer op cruise controle 107 km blijkbaar exact op het inschakelpunt van een tweede olielamp of zo, noodstoring, zo snel mogelijk stoppen! Na onderzoek, testen enz.niets loos.

3,5
 • Betrouwbaarheid
  2
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

Lezersreacties (7)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens