Opel Ampera (2012) #8

autoreview

Opel Ampera
Opel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel AmperaOpel Ampera

Signalement

UitvoeringAmpera
Versnellingen1, Automaat
Bouwjaar2012
Jaar van aanschaf2012
KM-stand laatst19.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

relaxed kilometers draaien

 • 19.000 km

Het bevalt goed in de Ampera. Heerlijk stil, lekker vlot en voldoende luxe.

Ik steven af op zo'n 35 à 40.000km per jaar. Eigenlijk net teveel voor dit type auto, want dan heb je toch geregeld de benzinemotor nodig. Maar in de praktijk tot nu toe ca. 1 liter benzine per 45 km nodig gehad, dus volgens mij best netjes. Laden wanneer het kan en zoveel mogelijk de cruisecontrol aan, is het beste advies. Op kantoor een laadpaal, thuis een laadpaal en dan kom je al een heel eind. Opvallend is dat in de zomer 75km haalbaar is voordat de range extender aanspringt en nu het weer kouder wordt is dat gedaald tot maximaal 50km.

Veel luxe met maar een paar wensen over: een trekhaak, een volledige achterbank voor af en toe een vriendje of vriendinnetje voor de kids, een beter navigatiesysteem en een regensensor. Het rommelige dash wen je op een gegeven moment wel aan...

4,3
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Lezersreacties (3)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens