Opel Agila 1.0 Edition LPG (2010)

Opel Agila
Opel AgilaOpel AgilaOpel AgilaOpel AgilaOpel AgilaOpel AgilaOpel AgilaOpel AgilaOpel AgilaOpel AgilaOpel AgilaOpel AgilaOpel AgilaOpel AgilaOpel AgilaOpel Agila

UitvoeringAgila 1.0 Edition LPG
Bouwjaar2010
Jaar van aanschaf2010

de beste prijs-kwaliteitverhouding

Sedert 09-2010 rijd ik in deze Opel Agila met LPG. Ik wist bij aanschaf dat deze auto geen sprinter was, doch na 3,5 jaar kan ik stellen dat deze auto de allerbeste aankoop is geweest van alle 15 auto's welke ik nieuw heb aangeschaft; dit natuurlijk gerelateerd naar de aanschafprijs.
Tot heden is nog geen enkele reparatie uitgevoerd, de beurten zijn redelijk betaalbaar en het verbruik is met LPG rondom een liter op 15-16 km; ik rijd dan wel rustig. De auto toont nog steeds geen kraakjes of piepjes, alles in het interieur is nog in uitstekende staat.
Ik geniet iedere dag van de hoge zit, ook instelbaar voor de passagier en indien meer mensen meereizen, dan is de binnenruimte voor deze prijsklasse redelijk royaal.Kortom, ik voel me met deze aanschaf ontzettend comfortabel.

super

Ik ben inmiddels 5 jaar verder in vergelijking met het vorige bericht en ook een dikke 100.000 km verder en ik kan mijn eerdere bericht alleen maar bevestigen. Tot heden nog geen enkele reparatie nodig gehad (wel de normale reparaties zoals remblokken enz.), de Agila krijgt wel gewoon zijn beurten bij Kwikfit. Nog geen kraakje of piepje te bekennen; verbruik blijft 1 op 15-16 (LPG) Ben dit jaar nog twee keer met de auto naar Oostenrijk gereden, uiteraard is hij op de autoweg niet een van de snelste, doch dit deert me niet; hij brengt me redelijk comfortabel van a naar b. Tot heden is deze auto de beste auto geweest in de kwaliteit/prijsverhouding en ik heb toch menig nieuwe auto gehad.
Ik rijd hem rustig op en indien hij het t.z.t. begeeft, breng ik hem dan dankbaar naar het autokerkhof; alles wat ik nu nog kan rijden is bonus.

7,5