Nissan Pixo (2011)

autoreview

Nissan Pixo (2011)

Signalement

Bouwjaar2011
Jaar van aanschaf2017
KM-stand bij aanschaf200.000 km
KM-stand laatst130.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Koppeling / drukgroep

 • 130.000 km

Prettige auto. Na een aantal jaren Suzuki Swift 1.0 te hebben gereden overgestapt naar een tweedehands Pixo. Mijn vrouw rijdt ook met een Pixo. Zelf maak ik de nodige kilometers. Vandaar de relatief hoge kilometerstand.
Wat ik wel vreemd blijf vinden is de zware koppeling ook na het vervangen van de koppelingsplaten en drukgroep.
Het gemiddelde verbruik is rond de 1:18 soms lager en soms hoger. Het valt mij ook op dat de verlichting (koplampen linkerkanten van de Pixo’s vaak vervangen moeten worden) Overigens worden de kunststof ‘glazen’ van de koplampen steeds doffer. Dat zie je bij meer merken.
Bij de recente apk moest de remleiding die boven de brandstoftank loopt worden vervangen.
Het is een prettige betrouwbare auto waar ik met plezier in rij.

4,0
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (2)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens