en nog veel meer..
Om te kunnen inloggen op Mijn AutoWeek moet u akkoord gaan met onze privacy voorwaarden.
Uitvoering | Micra 1.3 SLX |
Bouwjaar | 1994 |
Jaar van aanschaf | 2005 |
Op zoek naar een auto voor mijn vrouw. Na wat op internet te hebben gekeken, hadden we een Micra 1.3 SLX gevonden.
Complete auto met oa: elektrische ramen, centrale deurvergrendeling, stuurbekrachtiging, metalic lak, alles in de kleur gespoten, toerenteller enz.
Na een proefrit waren we eigenlijk verkocht en hebben de auto voor een hele mooie prijs overgenomen van een particulier.
De dagelijkse kilometers van de Micra bedragen 30 kilometer. Motor loopt perfect en het verbruik is gemiddeld 1 op 15.5. Mijn vrouw rijdt pittig en elke dag 10 kilometer op de snelweg.
Omdat het toch een beetje een aangeklede Micra is heb je ook betere stoelen en dus uiteraard meer comfort (ook gekeken naar de klasse waar deze auto in valt). Ook de cv en elektrische ramen werken prima en zijn niet meer weg te denken.
Het onderhoud wordt door mijzelf gedaan en eigelijk kan ik wel zeggen dat we de motorkap kunnen dichtlassen ,waren het niet dat we de ruitesproiervloeistof zo nu en dan moeten bij vullen. Dus de kosten van het onderhoud zijn te verwaarlozen.
Wel voor de veiligheid nieuwe schokdempers voor gemonteerd. Groot voordeel van dit type motor is dat er een distributie ketting in zit ipv riem.
Geen problemen en mijn vrouw rijdt er nu 2 jaar mee.