Mitsubishi Colt CZ3 1.3 Invite (2006)
Uitvoering | Colt CZ3 1.3 Invite |
Bouwjaar | 2006 |
Jaar van aanschaf | 2006 |
Sinds 6 januari 2006, ben ik het bezit van een Mitsubishi Colt CZ3 1.3 invite. Bij aflevering heb ik voor een aantal extra’s gekozen namelijk:
16 Inch Lichtmetaal
Mistlampen
Mijn ervaringen zijn tot nu toe erg goed, ik rijdt best vaak lange afstanden, en de zit is zeer goed te noemen, in vergelijking tot vele peugeot’s waar ik ook vaak in zit (van m’n werk). Ik heb overal genoeg ruimte ondanks m’n 1 meter 90. Laatst heb ik dan ook vernomen dat deze auto een prijs heeft gekregen voor z’n ruimte voor lange mensen. De auto is goed afgeveerd. lekker stug, je kunt er goed mee over landweggetjes rijden, vertoont geen gekke neigingen zoals onder of overstuur. Zijwind heeft de auto ook vrij weinig last van ondanks z’n hoogte.
Ik heb naderhand nog voor wat veranderingen gezorgd.
een aux uitgang aansluiting uit de accesoireslijst genomen voor m’n mp3 speler.
Een rokersetje, voor het asbakje, dat vond ik toch wel makkelijk.
Ik heb de standaardsspeakers vervangen door Pioneer boxen, behalve de tweeters in de deuren, deze voldoen prima. Ook heb ik een versterker met kleine subwoofer in de kofferruimte geplaatst.
Ondertussen heb ik ook een setje verlagingsveren gekocht van 3 cm, om het toch wat sportiever te maken.
Tot nu toe eigenlijk nog maar 1 probleem gehad, en dat is het bekende kraken van de voorwielophanging, dit is meteen opgelost bij de dealer, die de rubbers ingesmeerd hebben met vet, waardoor het kraken voorbij was. Verder rijdt de auto voortreffelijk.