Mini One Anniversary Mk II (2010) #2

autoreview

Mini One
Mini One DieselMini OneMini OneMini OneMini OneMini OneMini OneMini OneMini 2007Mini 2007Mini Cooper S

Signalement

UitvoeringOne Anniversary Mk II
Versnellingen6, Handgeschakeld
Bouwjaar2010
Jaar van aanschaf2010
KM-stand laatst72.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Mini One motor na 4 jaar en 72000 km overleden

 • 72.000 km

Mini in 2010 nieuw aangeschaft bij Mini Den Haag.

vanaf het begin aangeven bij Dealer dat de motor een tik heeft en overmatig veel olie verbruikt. Telkens werd mij verteld dat er niets mis is en olie verbruik normaal is.
er is ook geen controle lampje voor het olie pijl. dus zelf steeds gecontroleerd en bijgevuld. en ook bij dealer laten bijvullen met de opmerking kunt u erna kijken. weer niets aan de hand aldus Mini Den Haag.
nu 04.2014 is de motor na 72.000km in elkaar gedraaid en moet deze geheel vervangen worden. kosten € 6.800. Mini Den Haag heeft voorgesteld dat wij € 2.900 voor onze rekening moeten betalen.
ik vraag mij af of dit wel redelijk is na het melden van een probleem binnen de garantie termijn en Mini Den Haag verzuimd heeft de auto te controleren op gebreken die er nu bleken te zijn. ik zou willen weten of dit een veel voorkomend probleem is of dat wij nu pech hebben. Renova Breda zegt dat bij hun niet bekend is dat een mini One olie verbruikt wel de Cooper.

2,8
 • Betrouwbaarheid
  2
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  1
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

PRIVATE LEASE MINI Mini

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (3)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens