Mercedes-Benz ML 400 CDI (2003)

Mercedes-Benz ML 400 CDI (2003)

UitvoeringML 400 CDI
Bouwjaar2003
Jaar van aanschaf2011

Aankoop ML400

Na een landurige proefrit in de ML was is verkocht. Ik weet dat deze auto velen niet kan bekoren vanwege zijn technishe problemen en hoge kosten. maar na mijn opel kan het nooit slechter gaan.
Woensdag ga ik hem ophalen en dan zal ik een verslag maken. Ik kan natuurlijk nog geen eerlijke waarderingen geven.

mvgr.
Patrick

04 Mei 2011

Wel hij staat voor de deur.
Vandaag een aardig stuk gereden en hij bevalt prima.

Verbruik volgens de computer 11,5/100km dit is snelweg en in de stad.

Ik zal van de week wel een verslag schrijven

12 Mei 2011

Van de week (Dinsdag) ben ik met de auto van Krakow naar Amsterdam gereden 1220 kilometer. Ik heb er 12 uur over gedaan met 3 files. Verbruik tijdens deze rit 9,4/100. In Duitsland lekker constant 130/140 gereden. Na deze 12 uur nog zo fris als een hoentje... Voordat ik ben gaan rijden heb ik nog even alle schrijven en blokken vervangen (Kosten 380,00 euro) Voor zover gaat de ML me seeds meer bekoren..
Ik dank jullie trouwens voor de reacties
Update volgt snel. Volgende week naar Duitsland en Polen.

20-05-2011

Maandag begonnen met mijn trip van Nederland/Duitsland/Polen.
Km stand is nu 119.500 Dus deze maand 4.500 kilometer gereden. verbruik gemiddeld is nu 9,7 Weinig klachten alleen dat de automaat bak een beetje hakkerig is met wegrijden voor de rest een zalige auto.

Oja de optie lijst. aangepast op verzoek.

• elek.ramen voor en achter
• lederen bekleding
• el. verst. voorstoel(en)
• verwarmde voorstoelen
• ESP
• low range
• lichtmetalen velgen 16" orgineel
• binnensp. aut. dimmend
• navigatiesysteem met cd wisselaar
• buitensp. elekt. inklapb.
• elekt. zijramen achter

Gasolie filter (H136WK)
Lucht filter (AP118)
Airco filter (K1120(CO)
10 liter Castrol 10W40

Kosten van de onderdelen was 61,00 euro.
Olie was 57,00 euro
Montage was in totaal 50,00 euro.

Nog steeds geen tijd gehad om de bak te spoelen, nu had de monteur geen tijd :(

De auto is nu 1,5 maand in bezit en voor zover zijn de kosten eigelijk alleen het wegwerken van achterstallig onderhoud oftewel normaal regulier onderhoud.