Mercedes-Benz EQS 450+ AMG Line (2021)
Uitvoering | EQS 450+ AMG Line |
Bouwjaar | 2021 |
Jaar van aanschaf | 2021 |
Ideaal
Ik heb de EQS nu ruim 6maanden. Ik gebruik hem alleen voor langere afstanden, vanaf zo’n 60km. Ritjes naar het dorp (tkm) maar ook naar de stadnop 20km doen we meestal met de elektrische Kangoo.
We zijn wel wat gewend qua comfort (hiervoor altijd E en ML gereden), maar dit is een dikke stap vooruit. Eigenlijk alles is super. Rijden, stilte, zitten, uitrusting. Ik rij eigenlijk alles met bijrijder als ik het niet zelf ben en dan is dat hyperscreen ideaal. Vanaf de rechterstoel kun je alles bedienen.
Op vakantie naar Dordogne geweest. De auto zou met 1 laange laadstop toe kunnen, maar wij hebben er heen èn terug drie korte gemaakt, omdat we zelf wel toe waren aan een stopje. 20min en klaar. Het theoretisch rijbereik van 700km halen we niet, maar een dikke 600km wel. Over die 8800km is ons gemiddeld verbruik 16,5kwh/100km. Heen en weer binnen NL kan dus altijd zonder laden. Ideaal voor zonnepanelenbezitters. Haal je die aanschafprijs nog een beetje terug. Want dat is toch wel een dermpeltje. 140k voor een auto.

Mercedes-Benz EQS SUV 450 4MATIC AMG Line 108 kWh | Panoramadak | Burmester | 360 graden camera | Trekhaak wegklapbaar | 22 inch Velgen | Airmatic | Head Up display | Digital Light |
- 2024

Mercedes-Benz EQS 580 4MATIC AMG Line 108 kWh | PANORAMADAK | BURMESTER AUDIO | 360 CAMERA | STOELVERWARMING VOOR + ACHTER | STUURWIELVERWARMING | ADAPTIVE CRUISE CONTROL | ELEKTRISCH BEDIENBARE ACHTERKLEP | ELEKTRISCH VERSTALBARE STOELEN MET MEMORY |
- 2023

Mercedes-Benz EQS 450+ AMG Line 118 kWh Nieuwe auto !
- 2025